Известие

Collapse
No announcement yet.

Удар

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Удар

Здравейте,
    удариха ми колата на паркинг и са ми огънали са ми малко предния капак, цепнали са предната декоративна решетка и са окривили предната броня и леко пристъргваше по завоите от дясната гума. Дайте съвет в кой сервиз да ида да ми оправят щетите, че с търсачката и в раздела със сервизите нищо не открих.
    Alfa Romeo 146 Т.S. 1.4L 103hp '99

http://testdrive.bg/service/910.html

За тоя съм чувал хубави неща (Рок енд рол сервиз)
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Comment

Дали ще могат да изправят бронята и подкалника? Гледам,че са автобояджии, а никъде не се казва да са и тенекеджии.

Comment

колега,довери се на сектата!Бояджиите са и тенекеджии!
        Успех!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от NAS Покажи съобщение
          Дали ще могат да изправят бронята и подкалника? Гледам,че са автобояджии, а никъде не се казва да са и тенекеджии.
          Тенекеджиите изчукват тенекии!Кое точно от бронята и подкалника ти се видя тенекиено?Има сервизи които ЗАВАРЯВАТ и изправят пластмаси и чак след това трябва да се боядисва.
          Работил съм в такъв сервиз.Приеми го като приятелски съвет

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Едно сервизче в лагера, такива неща пича прави перфекно, поне аз останах доволен, но като цифра не е много ефтин.... 150лв боядисване на калник с боя от него ...

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение
              Тенекеджиите изчукват тенекии!Кое точно от бронята и подкалника ти се видя тенекиено?Има сервизи които ЗАВАРЯВАТ и изправят пластмаси и чак след това трябва да се боядисва.
              Работил съм в такъв сервиз.Приеми го като приятелски съвет
              Обикновено при тенекеджиите правят и пластмасите (или поне с такова впечатление съм останал), а и подкалника има тенекиена част там където се захваща. Затова споменавам въпросната гилдия. Само да поясня, че бронята не е сцепена, нито счупена, а е натисната и в дясната страна е изместена навътре към купето така, че до самата гума остава по-малко от сантиметър. Счупена е само декоративната решетка под капака, а самия капак е леко огънат около емблемата.

Comment

Working...
              X